top of page

Onze diensten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons betrokken bij de mens, maatschappij en milieu. Dit is voor Finance Insider erg vanzelfsprekend. Betrokken en persoonlijk is zelfs een van onze kernwaarden. Vanuit onze visie streven wij naar een duurzame bedrijfsvoering waarbij wij toegevoegde waarde leveren voor onze omgeving, onze relaties en de maatschappij.

istockphoto-1185017923-612x612.jpg
image-asset.jpeg

Wij als Finance Insider geven op onze eigen manier invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).  Ondernemen betekent ergens ook risico's nemen. Soms kunnen risico's goed uitpakken en soms niet. Sommige ondernemers komen hierdoor in financieel slecht weer terecht of simpel door onvoorziene omstandigheden zoals huidige pandemie.

Wij begrijpen dat u als ondernemer er alles aandoet om de zaak weer te redden. Dure advieskosten kunnen er dan al helemaal niet meer bij. Voor deze ondernemers biedt Finance Insider haar diensten gratis aan. Ondernemers waarvan wij vinden dat zij in financiële nood zitten, ondersteunen wij geheel kosteloos. Onze expertise en mankrachten zetten wij in om uw zaak up and running te krijgen. Of het nu gaat om enkel belastingadvies of consulting voor een langere periode, wij zijn pas klaar wanneer u weer winsten genereerd.  

Daarnaast dragen wij ook zorg aan maatschappelijke initiatieven. Dit doen wij op internationaal niveau. Palestina is al jaren in een oorlogsconflict. Finance Insider draagt een steentje bij aan de heropbouw van het land. Periodiek doneren wij via stichting Plant een Olijfboom om het land weer te heropbouwen. 

bottom of page