top of page

Onze diensten

Onze dienstverlening biedt koers voor elke onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de vakgebieden; accounting, financieel en fiscaal advies, business intelligence, processen en risicomanagement. Ons onderscheidend kenmerk? Een all-round kantoor voor al uw vraagstukken. Maak op deze pagina kennis met de mogelijkheden die wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen. 

Accounting en administratieve dienstverlening

OJZ2ID0.jpg

Het inrichten, uitvoeren en bijhouden van de boekhouding zijn niet de leukste werkzaamheden om uit te voeren. En al helemaal wanneer het ook nog eens een verplicht onderdeel is vanuit de regelgeving.

Met plezier nemen wij de administratieve rompslomp uit handen en richten het op een manier in, zodat u altijd inzicht heeft in juiste en tijdige managementinformatie. Digitale boekhouding is dan ook dan ook onmisbaar binnen onze dienstverlening. Onze administratieve dienstverleningen variëren van administratie van een zzp’er tot het opzetten van het balansdossier van een grote onderneming.

Voor administratieve werkzaamheden werken wij met een all-in tarief. ''No-nonsense'' geen verassingen voor een real-time digitale boekhouding, opstellen jaarrekening, bijhouden payroll en opstellen/indienen belastingaangiftes.

Liever de administratieve werkzaamheden zelf in handen? Dan begeleiden onze goed opgeleide en ervaren bedrijfsadviseurs u met een intensief traject.

Financieel en fiscaal advies

platte-3d-isometrische-vastgoed-onroeren

Advies moet passend zijn voor de fase van de organisatie. Advies vraagt tijd en planning om later niet tot vervelende verrassingen te staan. Onze adviespraktijk kent een breed pakket aan financieel advies. Zo kunt u ons benaderen voor financieel advies over een ondernemingsplan tot het opzetten en formeel vastleggen van een groeistrategie. Bent u al wat verder in uw onderneming? dan ondersteunen wij u met bedrijfseconomische beslissingen om uw visie en ambities te realiseren. Of wilt u simpelweg weten hoe u ervoor staat ten opzichte van uw concurrenten? Geen probleem! Wij vergelijken uw prestaties met dat van uw concurrenten en brengen kansen en bedreigingen in kaart. Ook startende zzp’ers hebben behoefte aan bedrijfseconomisch advies. Denk aan het bepalen van een uurtarief om uiteindelijk onderaan de streep zoveel mogelijk over te houden.

 

Verder hebben wij als uw belastingadviseur één taak. En dat is ervoor dat wij advies geven over uw fiscale positie waarbij wij binnen de kaders ervoor zorgen dat u zo min mogelijk belasting betaald. Daar wordt natuurlijk iedereen blij van.

 

U staat aan het roer en wij dienen als een financieel en fiscaal kompas! Voor ons is geen enkel vraagstuk te gek. Wij proberen overal antwoord op te geven.

Business Intelligence (BI)

1111_U1RVRElPIEtBVCAxMTEtMjU.jpg

Data is een onmisbaar onderdeel geworden binnen de huidige bedrijfsvoering. Met data kunnen onderbouwde beslissingen genomen worden bij een veranderende toekomst. Maar waar is al deze data te vinden om tot gedegen beslissingen te komen? Sterker nog hoe 

kunnen deze gegevens omgezet worden tot relevante informatie? Deze vraag raakt het vakgebied business intelligence, ook wel bekend als BI.


 

Aan de hand van BI tools onttrekken wij data uit de systemen, ook wel bekend als datawarehouses en databases, en presenteren dit in de vorm van real-time dashboards dat dient als managementinformatie. Op deze manier kan altijd real-time ingespeeld worden op veranderingen binnen de organisatie. U als bestuurder kan aan de hand hiervan zowel strategische tot aan operationele beslissingen nemen voor uw organisatie. Verbanden kunnen gelegd worden, trends worden zichtbaar en ontwikkelingen worden traceerbaar. Met onze kennis en kunde over BI wij uw organisatie bij het verzamelen, organiseren, analyseren en distribueren van data zodat bedrijfsdoelstellingen haalbaar worden.

 

AO/IB, procesoptimalisatie en risicomanagement

kanban-bord-agile-projectmanagement-offi

Bedrijfsprocessen komen terug in elke onderneming. Processen zijn een onmisbaar element in de bedrijfsvoering. Maar hoe breng je deze primaire bedrijfsprocessen in kaart? Sterker nog hoe analyseer je deze bedrijfsprocessen en voer je  verbeteringen door? Optimaliseren van bedrijfsprocessen is een opzichzelfstaand continu proces.

Bedrijfsprocessen in kaart brengen is al jaren onze expertise. Wij brengen huidige processen in kaart en rapporteren dit aan de hand van een AO/IB handboek. In het AO/IB handboek beschrijven wij de bedrijfsprocessen tekstueel en nemen flowchart op voor visuele weergave. Tot slot geven wij aanbevelingen welke processtappen verbeterd kunnen worden of juist anders moeten om zo te komen tot een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering.

Risicomanagement gaat nou samen met bedrijfsprocessen. Ze kunnen gezien worden als broer en zus. Finance Insider heeft al meerdere organisatie ondersteund met het opzetten en implementeren van Enterprise risicomanagement. Vanuit risicomanagement ondersteunen wij u o.a. met interne en externe risicoanalyses, inzicht in kansen en detecteren van risico’s, opstellen en rapporteren risicobereidheid.

Wij kennen als geen ander het COSO-ERM model, ISO 31000 en de rapportering hierover voor het jaarverslag in de risicoparagraaf volgens de RJ en Corporate Governance.

bottom of page